Meer weten over koffie?

Ben je een expert of ben je nieuw in de wereld van koffie? Wij delen graag onze kennis. Boek nu een workshop en verbreed je kennis. Alle workshops worden in ons oude klooster De Commanderie van St. Jan in Nijmegen georganiseerd en kunnen worden gecombineerd met een Lunch, High Tea of Diner.

Workshop Premium

23,95

p.p.Na een ontvangst met koffie en thee nemen we je mee in de wereld van de koffie aan de hand van een presentatie. Aansluitend laten we je een koffieproeverij ervaren en wordt er met de groep een branding gedaan. De gebrande bonen mag je zelf verpakken en meenemen voor thuis! (Minimaal 8 personen)

+/- 90 min

Workshop BranddemoMeest gekozen

19,95

p.p.

Leer meer over koffie door een uitgebreide informele uitleg door een van onze Meesterbranders. Na de uitleg volgt het “cuppen” ofwel een koffieproeverij van verschillende soorten koffie waarbij jouw smaakpapillen op de proef gesteld worden! Na het “cuppen” doen we een demonstratiebranding met onze koffiebrander (een Probat 5kg Probatone). (Minimaal 8 personen)

+/- 75 min

Workshop Proeverij

14,95

p.p.

Leer meer over koffie door een uitgebreide informele uitleg door een van onze Meesterbranders. Na de uitleg volgt het “cuppen” ofwel een koffieproeverij van verschillende soorten koffie waarbij jouw smaakpapillen op de proef gesteld worden! (Minimaal 8 personen)

+/- 60 min